VERFIJN UW KEUZE

Dakbomen 

Dakbomen en parasolbomen online bestellen? Wij hebben een groot assortiment dakbomen uit eigen kwekerij. Van dakplataan, dakbeuk, daklinde tot dakprunus. Kies je favoriet! Deze dakbomen zijn populair. De bomen, waarvan de takken dienst doen als parasol, brengen schaduw in uw tuin en geven een mooie sfeer. Ze zijn makkelijk in vorm te houden en z...

Dakbomen en parasolbomen online bestellen? Wij hebben een groot assortiment dakbomen uit eigen kwekerij. Van dakplataan, dakbeuk, daklinde tot dakprunus. Kies je favoriet! Deze dakbomen zijn populair. De bomen, waarvan de takken dienst doen als parasol, brengen schaduw in uw tuin en geven een mooie sfeer. Ze zijn makkelijk in vorm te houden en zeer geschikt voor de kleine tuin. Vinkbomen levert prachtige dakbomen uit eigen kwekerij. 

Bestel online of kom langs bij onze boomkwekerij. Weet u al van onze aanplantservice? Ziet u uw gewenste dakboom of parasolboom hier niet tussen staan? Laat het ons weten. Wij helpen u graag.

Dakboom kopen en planten

Uw bomen kunt u direct online kopen, hier in onze bomen webshop. Of vraag eerst een offerte aan bij grotere bestellingen. Wij leveren tegen zeer gunstige tarieven en toetsen elke dag onze prijzen in de markt. Op deze manier profiteert u van gunstige prijzen en krijgt u de beste kwaliteit dakbomen uit eigen kwekerij. En kiest u voor bezorgen? De bezorgservice hebben wij in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij de bezorgkosten laag houden. Bovendien past dit perfect bij onze serviceverlening. Want omdat wij zelf bij u op locatie komen, kunnen wij u heel gericht advies geven. Advies over aanplanten, boomonderhoud, snoeien et cetera. Wij vertellen u graag hoe u de mooie dakvorm behoudt. Het jaarlijks aanbinden van de nieuwe takken bijvoorbeeld, zorgt voor een vol groen dak. Mooi en praktisch tegen de zon! Dakbomen zijn eenvoudig te snoeien. Dit doet u 1 keer per jaar nadat het blad is gevallen. Wij laten u graag zien hoe. Zodat u uw dakboom fris en gezond houdt. 

Dakboom soorten

De dakplataan is de populairste dakboom. Het is een sterke boom met groot blad. Bovendien groeit de dakboom snel uit tot een echte parasolboom: een dakvormige boom die voor heerlijke schaduw zorgt. De dakplatanen zijn voorgeleide dakbomen en  leveren wij standaard met kluit. Omdat dakbomen, zeker de jongere bomen, gevoeliger zijn voor wind adviseren wij om een palenset naast de stam te plaatsen. De band om de boomstam zorgt ervoor dat de boom mooi rechtop blijft staan.

De dakhoogte is 250cm of 300 cm en de meerjarige takken zijn voorgeleid tot een fraai vol dak. Wij leveren verschillende omtrekken van de stam. 14-16 cm, 16-18 cm of 20 -25 cm. 

Naast dakplatanen leveren wij uiteraard ook andere soorten dakbomen. Een dakbeuk, daksierappel, een dakmoerbei of daklinde bijvoorbeeld. Bekijk de productomschrijvingen voor de specifieke boomeigenschappen. Kies voor de dakboom die past bij je wensen. Bladgrootte, de bladhoudende periode, bladkleur, keuze genoeg!

Meer weten over onze dakbomen of over onze kwekerij? Bel ons of kom langs bij onze prachtige kwekerij in Ingen, Gelderland.

Meer over Dakbomen
Toont 1 - 11 van de 11 items