Rode beukenhaag, Fagus sylvatica atropunicea

rode beukenhaag behoud de hele winter zijn bladeren. Deze zorgt dus voor voldoende privacy het hele jaar door. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor de beste prijs. vraag nu een vrijblijvende offerte aan contact formulier

Wij leveren deze nu als wortelgoed. Grote aantallen graag op bestelling.

Meer details

€ 2,50

  • 40-60 cm hoog
  • Nee
  • Ja

Of
hou mij op de hoogte
bevesting
Graag ontvangen wij minimaal twee werkdagen van te voren bij afhalen uw bestelling, zodat wij het voor u klaar kunnen zetten. Wanneer wij uw bestelling korter van te voren binnen krijgen, is het afhankelijk van de drukte of wij u de boom direct mee kunnen geven.

Meer informatie

Het blad van de rode beuk is donkerrood van kleur. In de herfst verkleurd deze naar bruin en blijft het de hele winter hangen.

De rode beuken verkopen wij per bos van 10 of 25 stuks. De maat 40-60 t/m 80-100 gaat per 25, de grotere maten gaan per 10. Wij adviseren altijd 4 a 5 beuken per meter voor een enkele rij. Het dubbele voor een dubbele rij.

De beste planttijd is november tot en met februari. De maand maart is ook nog mogelijk. Doordat tegen die tijd het voorjaar er aan komt hebben de planten weinig tijd om aan te groeien voordat het warme weer komt.

Ons advies is om er groeistart potgrond bij te doen voor een betere aanslag.